Det kan dit barn bruge tid på, når det regner

På en regnvejrsdag kan det være sjovt og givende for dit barn at engagere sig i forskellige aktiviteter, der passer til at være indenfor. Her er nogle idéer til, hvad dit barn kan bruge tid på, når det regner udenfor.

  1. Indendørslege og -aktiviteter

Lad dit barn lege med hans eller hendes favoritlegetøj, da det helt sikkert vil være et hit. Du kan også lave en hyggelig hule med tæpper og puder sammen med dit barn, hvor I kan læse bøger eller lege.

Elsker I at spille spil, er dette helt sikkert ideelt på sådan en dag. I kan spille familievenlige brætspil eller lægge puslespil sammen. Du kan ydermere lave et kreativt værksted med dit barn, hvor I tegner, maler, laver perleplader og så videre.

  1. Komfortable og hyggelige aktiviteter

Når det er tid til at slappe af og komme helt ned i gear, kan du sætte en god film på, som dit barn kan se. Du kan eventuelt se film sammen med dit barn, hvis du har tid til det. Til filmen kan du lave varm kakao, så I kan nyde en hyggelig og afslappende stund sammen. En anden mulighed er at slukke fjernsynet og læse en god bog sammen. Du kan læse for dit barn, eller dit barn kan læse højt for dig.

  1. Trods regnen og gå udenfor

Det er skam muligt at være udenfor, selvom det regner. Det handler blot om den rette påklædning. Det er eksempelvis vigtigt at have vandtætte sko på såsom gummistøvler. Find Bundgård sko og gummistøvler her.